Επισκεφθείτε το χώρο των σεμιναρίων μας:Inconeq
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μαζικής εστίασης:Italtec

        

 

 

 

 

Εκθεσιακός Χώρος

Η εταιρείας μας έχει δημιουργήσει εκθεσιακό χώρο & περιοχή δοκιμών μέσα στις εγκαταστάσεις μας, όπου οι πελάτες μας θα μπορούν να βλέπουν την μεγάλη ποικιλία προϊόντων της Inconeq σε μηχανήματα κατασκευής μας και εξοπλισμού & βιτρινών  όλων των οίκων του εξωτερικού που αντιπροσωπεύουμε.

Τα προϊόντα μας θα υποστηρίζονται από τους ειδικούς μας και και οι πελάτες μας θα λαμβάνουν όλες τις πληροφορίες και τις ιδέες που θέλουν και χρειάζονται.  

 

section image
section image

 

 

 

 

Περιοχή Δοκιμών & Εκπαίδευσης

Κάθε εβδομάδα καλοσωρίζουμε τους πελάτες που θέλουν να δοκιμάσουν την τεχνολογία μας και να την γνωρίσουν καλύτερα, δοκιμάζοντας την σε ένα πρακτικό περιβάλλον, χρησιμοποιόντας εξοπλισμό για τις ανάγκες και τα προϊόντα τους.

Δημιουργήσουμε ένα εργαστήριο πλήρως εξοπλισμένο με την τεχνολογία της Inconeq, όπου θα συνυπάρχουν οι τομείς του παγωτού, της σοκολάτας και της ζαχαροπλαστικής.

Εδώ οι πελάτες θα μπορούν να δημιουργούν τα δικά τους προϊόντα, ενω ανακαλύπτουν τα πλεονεκτήματα της χρήσης του εξοπλισμού μας. 

 

 

 

 

Τεχνολογία Πληροφοριών

Στον νέο εκθεσιακό χώρο μας σας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσετε τις τεχνολογικές μας καινοτομίες και ταυτόχρονα να έχετε συνεχείς συναντήσεις και ανταλλαγές πληροφοριών με τεχνικούς και επαγγελματίες.

Διιοργανώνονται σεμινάρια αφιερωμένα στους επαγγελματίες και εργαζόμενους του τομέα όπου θα αποδεικνύονται οι νέες τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες.

Αυτή η ανταλλαγή γνώσεων είναι απαραίτητη για μια εταιρεία που έχει κάνει την γνώση ένα από τα ισχυρά της σημεία.

Θα υπάρχουν πολλές εκπαιδευτικές δραστηριότητες και εργαστήρια που θα πραγματοποιούνται σε συνεργασία με σημαντικές προσωπικότητες του χώρου από γνωστούς τεχνικούς παγωτού, σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής από την Ελλάδα και την Ιταλία.

section image
section image

 

 

 

Gelateneo Athens - Gelato School

Η αγάπη μας για το παγωτό ώθησε την εταιρεία μας μαζί με την βοήθεια και την τεχνογνωσια της Iceteam1927 να δημιουργήσει το Gelateneo Athens Gelato School κατά τα πρότυπα του αντίστοιχου Gelateneo Gelato School που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Iceteam1927 στην Μπολόνια της Ιταλίας.

Το Gelateneo Athens είναι ένας χώρος εκπαίδευσης για το παγωτό με βάση την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Iceteam1927 η οποία διαθέτει μερικούς από τους καλύτερους τεχνικούς στην Ιταλία: Ο σκοπός είναι η βελτίωση στους υπάρχοντες επαγγελματίες και η προετοιμασία των επαγγελματιών του μέλλοντος

 

 

 

 

 

 

Σεμινάρια 'one to one'

Οι τεχνικοί της Iceteam1927 έχουν σπουδαία ακαδημαική και πρακτική εμπειρία: Διεξάγουν έρευνα και δημοσιεύουν κείμενα που θα μελετούνται κατά την διάρκεια των σεμιναρίων.

 

section image

Videos

Image Gallery