Επισκεφθείτε το χώρο των σεμιναρίων μας:Inconeq
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μαζικής εστίασης:Italtec

 

Η Inconeq Hellas είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με κύρια ασχολία της εταιρείας την κατασκευή μηχανημάτων και ανοξείδωτων κατασκευών καθώς και η διάθεση εξοπλισμού και βιτρινών από κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις μηχανημάτων και ανοξείδωτου εξοπλισμού για εργαστήρια και βιοτεχνίες σε πολλούς τομείς όπως ζαχαροπλαστική, σοκολάτα, παγωτό, αρτοποιία, ζυμαρικά, μαρμελάδα, ντόνατς, καθώς και όλο το φάσμα της μαζικής εστίασης.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε εισέλθει και στον τομέα της ανακαίνησης χώρων πώλησης Ζαχαροπλαστείων, Gelaterias, Snack cafe κ.α.

Οι βιτρίνες και ο εξοπλισμός των χώρων πώλησης είναι από κορυφαίους Ιταλικούς οίκους όπως η IFI και η Sagi, συνεργαζόμενοι πάντα με κορυφαίους αρχιτέκτονες και μηχανικούς.

Στον τομέα της μαζικής εστίασης έχουμε συνάψει συνεργασίες με κορυφαία Ιταλικά εργοστάσια του χώρου όπως η Fimar, Mareno, Venix, Frioulinox, Forcar, Dihr, Kromo, EufrigorItal Forni, Capitani, Forni Fiorini, Sagi, Starmix κ.α, ώστε να μπορούμε να εξοπλίζουμε ολοκληρωμένα ξενοδοχεία, εστιατόρια, ταχυφαγεία, εταιρείες catering κ.α. 

section image
section image

 

Στον τομέα της αρτοποιίας διαθέτουμε στην Ελλάδα προϊόντα της Ιταλικής εταιρείας Forni Fiorini που προσφέρει ολοκληρωμένη λύση σε όλο το φάσμα της παραγωγής ψωμιού και προίόντων σφολιάτας.

Η εταιρεία μας από τον Οκτώβριο του 2017 είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Ιταλικού οίκου Iceteam 1927, για διάθεση στην Ελληνική αγορά των μηχανημάτων παγωτού Promag με δυνατότητα από την Iceteam 1927 για εκμάθηση παγωτού στην Ιταλία μέσα από το νέο πανεπιστήμιο παγωτού Gelateneo Gelato School.

 

Το Έυρος

Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων κατασκευής μας και ανοξείδωτου εξοπλισμού, καθώς βιτρινών και εξοπλισμού μαζικής εστίασης όπως: Μηχανήματα Ζαχαροπλαστικής, Αρτοποιίας, Σοκολάτας, Παγωτού, Soft & Frozen Yogurt, Ντόνατς, Ζυμαρικών, Μαρμελάδας, Ψυγεία-Θάλαμοι εργαστηρίων, Ψυγεία ταχείας κατάψυξης, Ανοξείδωτες κατασκευές εργαστηρίων, ΛουκουμάChurros, Μηχανήματα σκόνης τροφίμων, Εξοπλισμό μαζικής εστίασης, Βιτρίνες ζαχαροπλαστικής, Βιτρίνες παγωτούΒιτρίνες σνάκ, Συστήματα επίπλωσης χώρων πώλησης Καφέ-Σνάκ-Gelaterias, Όρθιες βιτρίνες, Βιτρίνες κατασκευής Inconeq, Καρότσια & Ποδήλατα παγωτού κ.α.    

 

Η Εμπειρία μας

Πολύτιμη αποδείχτηκε η εμπειρεία που αποκτήθηκε μέσω της συνεργασίας μας με κορυφαίες εταιρείες από όλους τους τομείς όπως την ζαχαροπλαστική, σοκολατοποιία, παγωτό κ.α, καθώς μας δόθηκε η δυνατότητα να αναλύσουμε και να καταγράψουμε την ουσία της παραγωγικής διαδικασίας.

Αυτή η κληρονομιά της εμπειρίας και της γνώσης είναι πλέον στην διάθεση των πελατών μας προκειμένου να τους καθοδηγούμε πρός την καλύτερη επιλογή για τον εξοπλισμό τους από τεχνικής και οικονομικής άποψης.

 

Παραγωγή

Οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν πλήρη σειρά μηχανημάτων μετάλλου και ανοξείδωτου τεχνολογίας CNC.

Εντός του εργοστασίου μας γίνονται δοκιμές μας σε κάθε μηχάνημα πριν σταλεί όπως και η έρευνα και αναβάθμιση των μηχανημάτων ενσωματώνοντας αμμέσως όλες τις νέες τεχνολογίες στις μηχανές μας.

section image
section image

 

Αποστολή

Να αποτελούμε σημείο αναφοράς για τον πελάτη, ένας αξιόπιστος σύμβουλος και προμηθευτής υψηλής ποιότητας  εξοπλισμού για κάθε ανάγκη.

Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η αποστολή μας και για να φτάσετε εκεί χρησιμοποιούμε μια απλή συνταγή που περιέχει 3 απλά συστατικά: Εντιμότητα, επαγγελματισμό, εμπειρία.

Αυτές οι αξίες είναι οι βάσεις της καθημερινής εργασίας μας και χαρακτηρίζουν κάθε απόφαση και δράση και αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας μας.

 

Φιλοσοφία

Η Inconeq φροντίζει για τις ανάγκες των πελατών και την μετάδοση αυτής της αξίας και στους υπαλλήλους μας.

Τα αποτελέσματα αυτής της εργασίας είναι  ορατά από την άποψη της ποιότητας των προϊόντων, την ποιότητα των υπηρεσιών και την ποιότητα των ανθρωπίνων σχέσεων.

Πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο λόγος της μεγάλης εμπιστοσύνης των πελατών μας.

 

Ανθρώπινο Δυναμικό

Οι άνθρωποι της Inconeq: Μια ομάδα αληθινών επαγγελματιών

Τεχνικοί και στελέχη με την ενοποιημένη εμπειρία τους αποτελούν την μεγαλύτερη κληρονομιά της εταιρέιας, που εκτελεί συνεκτική και συγχρονισμένη ομαδική εργασία σε καθημερινή βάση: Το ιδανικό μίγμα για μια συνταγή επιτυχίας.

Η ομάδα σχεδιάζει, κατασκευάζει και συναρμολογεί τις λύσεις που έχουν επιλεγεί από τους πελάτες, πλαισιομένη από εξειδικευμένους τεχνικούς για την εγκατάσταση και την λειτουργία των μηχανημάτων.

 

section image