Επισκεφθείτε το χώρο των σεμιναρίων μας:Inconeq
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μαζικής εστίασης:Italtec

Inconeq Hellas 

Δημιουργούμε Τεχνολογία

Η Inconeq Hellas είναι μια οικογενιακή επιχείρηση που δραστηριοποιήται στον χώρο από το 1979 και έχει κάνει μεγάλα βήματα τα τελευταία 41 χρόνια και δεν έχει καμιά διάθεση να επιβραδύνει.

 

Αναπτυσσόμαστε πάντα με γνώμονα την καινοτομία και τις ανάγκες της αγοράς.

Από την ημέρα που ιδρύθηκε η Inconeq έχει σχεδιαστεί για την έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή μηχανημάτων σε πολλούς τομείς όπως την ζαχαροπλαστική, την σοκολατοποιία, το παγωτό, το ντόνατς, την μαρμελάδα κ.α καθώς και την παραγωγή μηχανημάτων για την βιομηχανία τροφίμων.

section image
section image

Μηχανήματα Σχεδιασμένα και Κατασκευασμένα από Εμάς

Η Inconeq Hellas αναπτύσσει δικά της μηχανήματα τα οποία έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις μας.

Χάρη στην τεχνογνωσία μας, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας από μηχανολόγους και ειδικευμένους τεχνίτες και την συνεχή έρευνα πάνω σε νέους τομείς της τεχνολογίας, έχουμε αποκτήσει μεγάλη γνώση και εμπειρία στην κατασκευή μηχανημάτων με σκοπό πάντα να παρέχουμε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας στην κατασκευή, εφάμμιλα των ευρωπαϊκών με προσιτό κόστος για όλους.

 

Πρόοδος

Η εταιρεία μας παρακολουθεί και ενημερώνεται πάντα για τις νέες εξελίξεις και τις νέες ανάγκες που δημιουργούνται, ενσωματώνοντας τις νέες τεχνολογίες αμέσως στις μηχανές μας με συχνές αναβαθμίσεις μηχανολογικά και στο λογισμικό τους.  

 

Υψηλή Ποιότητα και Απόδοση

Σήμερα έχουμε φτάσει στο επίπεδο τα μηχανήματα της εταιρείας μας να είναι υψηλής ποιότητας και απόδοσης με άψογο φινίρισμα και εργονομία, έτοιμα να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες των πελατών μας.

 

Οι Αξίες μας στην Κατασκευή

Καινοτομία 

Σχέδιο

Απλότητα

Εκτέλεση

Ποιότητα

Αποδοτικότητα

section image
section image

 

Οι Εγκαταστάσεις μας

Οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν πλήρη σειρά μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας μετάλλου και ανοξείδωτου με σκοπό την κατασκευή μηχανημάτων και ανοξείδωτου εξοπλισμού από την αρχή μέχρι το τέλος.

 

 

Έλεγχος Μηχανών

Εντός του εργοστασίου μας γίνονται έλεγχοι σε κάθε νέο μηχάνημα πρίν αποσταλεί με πραγματική χρήση σε συνθήκες εργασίας και τελικό έλεγχο όλων των ηλεκτρονικών συστημάτων. 

 

 

 

 

Ολοκληρωμένες Λύσεις Εργαστηρίων Παραγωγής

Έχουμε αναπτύξει λύσεις εργαστηρίων παραγωγής για όλους τους τομείς παρέχοντας ολοκληρωμένο εξοπλισμό στα μηχανήματα και τις ανοξείδωτες κατασκευές.

section image