Επισκεφθείτε το χώρο των σεμιναρίων μας:Inconeq
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μαζικής εστίασης:Italtec

 

Η In.Con.Eq Hellas σχεδιάζει και υλοποιεί εργαστήρια και χώρους πώλησης παγωτού από την αρχή εως το τέλος παρέχοντας τον πλήρη εξοπλισμό τους σε μηχανήματα και βιτρίνες του χώρου πώλησης.

Το πάθος μας είναι να εκπαιδεύουμε και άλλους να παραμείνουν πιστοί στην έννοια του artigianale παγωτού ώς θεμέλιο της εταιρείας μας στον τομέα του παγωτού.

Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε προσωπικό ενδιαφέρον για κάθε πώληση.

Θέλουμε οι πελάτες μας να είναι 100% ευχαριστημένοι με τις αγορές τους.

section image
section image

 

Η αποστολή μας

Να παρέχουμε κορυφαίο πρώτης γραμμής εξοπλισμό και να εξασφαλίζουμε ότι κάθε πελάτης μας λαμβάνει έγκαιρη, επαγγελματική και ευγενική εξυπηρέτηση.

Αν υπάρχει πρόβλημα ο στόχος μας είναι να βρούμε την πιό γρήγορη λύση.

Πιστεύουμε ότι το πράγμα που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τις άλλες εταιρείες του εξοπλισμού είναι το πάθος και η αφοσίωση μας να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να κατακτήσουν την επιτυχία, με την δεσμευσή μας να μοιραστούμε όσες πληροφορίες χρειάζονται, ενώ παρέχουμε εκπαίδευση και πληροφορίες σχετικά με τις μεθόδους παραγωγής και τα είδη εξοπλισμού που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του εργαστηριακού παγωτού.

Θα θέλαμε να βοηθήσουμε να φέρουμε το εργαστηριακό παγωτό στους πελάτες σας

Αυτό που προσπαθούμε περισσότερο είναι να γινόμαστε μέρος των πελατών μας κατά τον σχεδιασμό και να αισθάνονται ότι έχει σημασία για εμάς η επιτυχία της επιχείρησης τους.

Από την πρώτη επαφή προσπαθούμε να βοηθήσουμε να ξεκινήσετε στην σωστή κατεύθυνση μέσα από τα παραδείγματα επιχειρηματικών σχεδίων και τις νέες πληροφορίες και τάσεις στο παγωτό. 

 

Σχεδιασμός

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με έμπειρη ομάδα αρχιτεκτόνων και μηχανικών για τον σχεδιασμό του εργαστηρίου και του χώρου πώλησης.

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην εργονομία και την λειτουργικότητα με σκοπό την πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών μας.

Ο σχεδιασμός του εργαστηρίου είναι τρισδιάστατος με ηλεκτρονικής μορφής πρόγραμμα, ενώ ο χώρος πώλησης υποστηρίζεται με διάφορα αρχιτεκτονικά σχεδιαστικά προγράμματα για την σωστή παρουσίαση και την κατανόηση του έργου από τον πελάτη.

Το τελικό σχέδιο είναι σε μορφή 3D, ώστε ο πελάτης να έχει ζωντανά την εικόνα του καταστήματος όπως ακριβώς θα υλοποιηθεί.

section image
section image

Ο εξοπλισμός μας

Η επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού για να μας εκπροσωπεί υπήρξε πάντα μια σημαντική απόφαση για την εταιρεία μας.

Εκτός από την προσφορά υψηλής ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμού, θα θέλαμε να σας προσφέρουμε και την εμπειρεία μας στην επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού για εσάς.

Η εταιρεία μας κατασκευάζει και εισάγει εξοπλισμό Gelaterias όπως μηχανές σκληρού παγωτού, μηχανές παγωτού με παστεριωτή, κάθετες μηχανές παγωτού, επιτραπέζιες μηχανές σκληρού παγωτού, πολυμηχανήματα ζαχαροπλαστικής & παγωτού, παστεριωτές παγωτού, Turbo mix για μίγματα παγωτού, γεμιστικά παγωτού, Καταψύξεις παγωτού, ψυγεία ταχείας κατάψυξης παγωτού, εξοπλισμός ξυλάκι παγωτού, καρότσια παγωτού και όλο τον ανοξείδωτο εξοπλισμό που χρειάζεται το εργαστήριο σας και ένα νέο καινοτόμο προϊόν: την βρύση σοκολάτας.

Επιπλέον είμαστε περήφανοι που εκπροσωπούμε και προσφέρουμε τους καλύτερους Ιταλικούς οίκους εξοπλισμού όπως τον Ιταλικό οίκο Iceteam1927-Promag και την Coldelite για τα μηχανήματα παγωτού, την Ιταλική IFI για τις βιτρίνες του παγωτού στον χώρο πώλησης, και πολλές άλλες γνωστές Ιταλικές εταιρείες με μακρά ιστορία στην κατασκευή εξοπλισμού για Gelateries όπως η Forcar και η Frioulinox για τις καταψύξεις παγωτού και τα ψυγεία ταχείας κατάψυξης. 

Επίσης διαθέτουμε όλο τον συμπληρωματικό εξοπλισμό για την Gelateria όπως όρθιες βιτρίνες συντήρησης-κατάψυξης, βιτρίνες γλυκού & πραλίνας, ψυχώμενους σταθμούς καφέ και όλο τον επιτραπέζιο εξοπλισμό που χρειάζεται το κατάστημα όπως βαφλιέρες, μπλέντερ, αποχυμωτές κ.α.   

Γνώση

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν για το άνοιγμα μιας Gelaterias.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

  • Θα συζητήσουμε τις απαιτήσεις του καταστήματος: Αν π.χ θα είναι χοντρικής η λιανικής.
  • Τι είδους παγωτό θα παράγετε ώστε να σας παρέχουμε την κατάλληλη ανάπτυξη των συνταγών μέσω ειδικευμένων συνεργατών μας.
  • Θα μάθετε πως να οργανώνετε την ημερησία παραγωγή σας και τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε.
  • Καλύτερη κατανόηση του κόστους.

 

​Η In.Con.Eq Hellas δεσμεύεται για στενή συνεργασία με την επιχείρηση και σας παρέχουμε εκπαίδευση στην παραγωγή παγωτού και βοήθεια με τις πρώτες ύλες η την αγορά έτοιμου artigianale παγωτού και όλα όσα χρειάζεστε για να είναι επιτυχημένη η επιχειρηματική σας πορεία στο παγωτό.

section image
section image

 

Χώρος πώλησης

Μάθετε γιατί η In.Con.Eq Hellas αντιπροσωπεύει τις κορυφαίες Ιταλικές εταιρείες κατασκευής βιτρινών

Μαζί με το πάθος μας για την υψηλή ποιότητα του παγωτού είναι και η δεσμευσή μας να αντιπροσωπεύουμε τις καλύτερες Ιταλικές βιτρίνες για παγωτό, γλυκό, σοκολάτα, σνάκ και πολλά άλλα.

Αντιπροσωπεύουμε υψηλής ποιότητας κατασκευαστική εταιρεία βιτρινών που υποστηρίζεται από τιε καλύτερες εγγυήσεις στην αγορά.

Οι βιτρίνες κατασκευάζονται από την Ιταλική IFI και προσφέρουν υψηλή τεχνολογία και μοναδικό σχεδιασμό.

Έχουμε πάνω από 38 χρόνια εμπειρίας με τις επιλεγμένες εταιρείες που συνεργαζόμαστε και σας παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη. 

 

Σχετικά με τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την υπηρεσία εγκατάστασης

Παρέχουμε πλήρη σχεδιασμό για την Gelateria σας και θα σας προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας και θα συνεργαστούμε μαζί από την πρώτη μέρα εώς την ημέρα των εγκαινίων.

Η ομάδα αρχιτεκτόνων και μηχανικών που συνεργαζόμαστε σας βοηθά να συντονιστεί κάθε πτυχή του έργου σας.

Μπορούμε να πάρουμε την ιδέα σας και να την μετατρέψουμε σε 3D σχέδιο, να προτείνουμε εξοπλισμό ειδικά για την επιχείρηση σας με εργονομία και βελτιστοποιημένη ροή εργασίας.

Είτε έχετε ήδη ένα λεπτομερές σχέδιο, η απλώς ένα αόριστο όραμα για το κατάστημα που θέλετε να δημιουργήσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

section image
section image

 

Στάδια υλοποίησης μιάς Gelaterias

 

Στάδιο 1: Μελέτη

Σε αυτό το στάδιο κατόπιν συζητήσεως με τον πελάτη ενημερωνόμαστε για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του για το κατάστημα.

Στην συνέχεια πραγματοποιείται η πρώτη επαφή με τα προϊόντα της εταιρείας μας, η μέτρηση του χώρου και τέλος η κάτοψη του εργαστηρίου και του χώρου πώλησης.

 

Στάδιο 2: Σχεδιασμός εργαστηρίου και χώρου πώλησης

Αφού συγκεντρώσουμε όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε η ομάδα μας είναι έτοιμη να ξεκινήσει το σχεδιασμό του εργαστηρίου και του χώρου πώλησης, με έμφαση στην εργονομία και την λειτουργικότητα και σκοπό την πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων του πελάτη.

Ο σχεδιασμός του εργαστηρίου γίνεται τρισδιάστατα με ηλεκτρονικής μορφής πρόγραμμα, ενώ ο χώρος πώλησης υποστηρίζεται με διάφορα αρχιτεκτονικά σχεδιαστικά προγράμματα για την σωστή παρουσίαση και και κατανόηση του έργου από τον πελάτη, με τελικό το φωτορεαλιστικό σχέδιο 3D ώστε ο πελάτης να έχει ζωντανά την εικόνα του καταστήματος όπως ακριβώς θα υλοποιηθεί.

 

Στάδιο 3: Υλοποίηση

Στο τελικό στάδιο έχουμε σχεδιάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια του χώρου πώλησης και του εργαστηρίου και είμαστε έτοιμοι για να πραγματοποιηθεί η υλοποίηση του.

Στον πελάτη παραδίδουμε ένα βιβλίο εργασιών του καταστήματος με πλήρη σχέδια των οικοδομικών εργασιών, όπως μελέτη κατασκευών με γυψοσανίδα (Ψευδοροφή, Χωρίσματα, Χρώματα), Μελέτη φωτισμού, Μελέτη κλιματισμού, Μελέτη υδραυλικών, (Αποχέτευση κ.τ.λ), Ηλεκτρολογική μελέτη, ξύλινη επίπλωση, λογότυπο κ.α ώστε να καθοδηγηθούν τα συνεργεία ακριβώς για τις εργασίες που θα γίνουν.

Κατόπιν γίνεται η τοποθέτηση των μηχανημάτων, των ψυγείων και των ανοξείδωτων κατασκευών στο εργαστήριο και των βιτρινών και επίπλων στον χώρο πώλησης.

Η εταιρεία μας με το έμπειρο προσωπικό παρακολουθεί το έργο σε κάθε φάση του και με την συνεργασία των συνεργείων επιτυγχάνεται ακρίβεια στο χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί.

section image
section image

Ολοκληρωμένες λύσεις

Η εταιρεία μας μπορεί αν το επιθυμεί ο πελάτης να εκτελέσει όλες τις εργασίες που προκύπτουν από την αρχιτεκτονική μελέτη με δικά μας συνεργεία χωρίς να χρειαστεί να επέμβει καθόλου ο πελάτης, παρά μόνο για την παραλαβή του καταστήματος του.

 

Τεχνική υποστήριξη

Η παράδοση κάθε εργαστηρίου η χώρων πώλησης γίνεται στον πελάτη με την άμεση επίδειξη λειτουργίας και εκπαίδευσης του προσωπικού, ώστε το κατάστημα να λειτουργήσει αμέσως και χωρίς προβλήματα.

Η εταιρεία μας είναι συνεχώς δίπλα σας έχοντας αναπτύξει ειδικό τμήμα service με πλήρη τεχνική κάλυψη και υλικά.

Εκπαίδευση Παρασκευής παγωτού

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένη λύση στην εκπαίδευση παρασκευής παγωτού με καταξιωμένους τεχνικούς που συνεργαζόμαστε με τεράστια εμπειρία στον χώρο, ώστε να ξεκινήσετε να παράγετε το "δικό σας" Ιταλικό παγωτό όπως ακριβώς και των καλύτερων Ιταλικών καταστημάτων (Artigianale) χώρις συντηρητικά και επιπλέον εκμάθηση παρασκευής παγωτών χωρίς ζάχαρη.

section image

Άρθρα - Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias

Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Φωτορεαλιστικά Gelaterias 3D
Φωτορεαλιστικά Gelaterias 3D
Φωτορεαλιστικά Gelaterias 3D
Φωτορεαλιστικά Gelaterias 3D
Φωτορεαλιστικά Gelaterias 3D
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Φωτορεαλιστικά Gelaterias 3D
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Φωτορεαλιστικά Gelaterias 3D
Φωτορεαλιστικά Gelaterias 3D
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Φωτορεαλιστικά Gelaterias 3D
Φωτορεαλιστικά Gelaterias 3D
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Gelaterias

 

 

 

 

 

Image Gallery