Οι διαιρετικές - στρογγυλοποιητικές αρτοποιίας σχεδιάζονται από τους έμπειρους μηχανολόγους και κατασκευάζονται αποκλειστικά στο εργοστάσιό της FORNI FIORINI.
Forni Fiorini
Εξαγωνικά και τετράγωνα διαιρετικά
- Φούρνος βαμμένος Ηλεκτροσυγκολλημένη χαλύβδινη δομή
- 18/10 ανοξείδωτος κάδος και λεπίδες.
- Πρέσες acetal κατάλληλη για τρόφιμα.
- Χειροκίνητες κινήσεις με μοχλό
- Χειροκίνητο άνοιγμα καπακιού.
- Συσκευές που ενεργοποιούνται από υδραυλική μονάδα.
- Πατώντας και διαιρώντας τον κύκλο εργασίας που ενεργοποιείται χειροκίνητα από έναν επιλογέα.
- Χειροκίνητο άνοιγμα καπακιού.
- Υδραυλικές ελεγχόμενες συσκευές. Ο χρόνος συμπίεσης ρυθμίζεται από τη συσκευή PLC.
- Πλήρως αυτόματος κύκλος πίεσης, διαίρεσης και ανοίγματος καπακιού. Κουμπί καθαρισμού λεπίδων.
|
37
|
ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
90-300
|
|
|
|
|
|
|
37
|
ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
30-130
|
|
|
|
|
|
|
37
|
ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
40-150
|
|
|
|
|
|
|
10
|
ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
30-1600
|
|
|
|
|
|
|
20
|
ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
150-800
|
|
|
|
|
|
|
24
|
ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
120-650
|
|
|
|
|
|
|
30
|
ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
90-530
|
|
|
|
|
|
|
10
|
ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
300-2000
|
|
|
|
|
|
|
20
|
ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
150-1000
|
|
|
|
|
|
|
24
|
ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
120-830
|
|
|
|
|
|
|
30
|
ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
90-660
|
|
|
|
|
|
|
20
|
ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
80-350
|
|
|
|
|
|
|
42
|
ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
40-170
|
|
|
|
|
|
|
120
|
ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
12-60
|
|
|
|
|
|
|
80
|
ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
40-200
|
|
|
|
|
|
Οι διαιρετικές - στρογγυλοποιητικές αρτοποιίας σχεδιάζονται από τους έμπειρους μηχανολόγους και κατασκευάζονται αποκλειστικά στο εργοστάσιό της FORNI FIORINI.
Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Χρ.Λαδά 44, 12132, Περιστέρι, Αθήνα
T: +30 210-5746040
Ε: info@inconeq.gr
ΠΩΛΗΣΕΙΣ:
sales@inconeq.gr
ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ:
technicalservice@inconeq.gr
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ:
office@inconeq.gr
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ