Omnigel 400

Ομογενοποιητής

Ο Omnigel 400 είναι ο ομογενοποιητής που έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητες των μειγμάτων σας. Χάρη σε ένα σύστημα υψηλής ακρίβειας, ο Omnigel 400 εξασφαλίζει μικροποίηση των συστατικών, δημιουργώντας λιποσφαίρια μικρότερα από 3,5 µm. Αυτή η διαδικασία βελτιστοποιεί τη σταθερότητα της φάσης νερού-λαδιού, εγγυώμενη ανώτερα αποτελέσματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Omnigel 400 είναι ο ομογενοποιητής που έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητες των μειγμάτων σας. Χάρη σε ένα σύστημα υψηλής ακρίβειας, ο Omnigel 400 εξασφαλίζει μικροποίηση των συστατικών, δημιουργώντας λιποσφαίρια μικρότερα από 3,5 µm. Αυτή η διαδικασία βελτιστοποιεί τη σταθερότητα της φάσης νερού-λαδιού, εγγυώμενη ανώτερα αποτελέσματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ομογενοποιητής

Omnigel 400 – Ομογενοποιητής για Μέγιστη Απόδοση Μειγμάτων

Ο Omnigel 400 είναι ο ομογενοποιητής που έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητες των μειγμάτων σας. Χάρη σε ένα σύστημα υψηλής ακρίβειας, ο Omnigel 400 εξασφαλίζει μικροποίηση των συστατικών, δημιουργώντας λιποσφαίρια μικρότερα από 3,5 µm. Αυτή η διαδικασία βελτιστοποιεί τη σταθερότητα της φάσης νερού-λαδιού, εγγυώμενη ανώτερα αποτελέσματα.

Υψηλή Απόδοση

Μέσω της αιφνίδιας επιτάχυνσης των σωματιδίων, που φτάνει τα 9.300 cm/sec, και της αποτελεσματικής σπηλαίωσης (cavitation), ο ομογενοποιητής μας επιτυγχάνει απαράμιλλη κρεμώδη υφή και απαλότητα στο παγωτό. Οι παρασκευές σας θα έχουν πλουσιότερη γεύση και τέλεια υφή.

 

ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το μείγμα αναρροφάται από τα αντλιοπίστονα του βιομηχανικού συστήματος ομογενοποίησης και προωθείται με υψηλή πίεση στη βαλβίδα ομογενοποίησης. Κατά την έξοδό του, το προϊόν υφίσταται μικροποίηση μέσω δυνάμεων όπως:

  • Αιφνίδια επιτάχυνση, φτάνοντας τα 9.300 cm/sec
  • Έντονη σπηλαίωση (cavitation)
  • Τριβή μεταξύ των σωματιδίων

Ο Omnigel 400, η βιομηχανική παγωτομηχανή μας, παράγει λιποσφαίρια μικρότερα από 3,5 µm (0,0035 mm). Η μικροποίηση αφαιρεί την επιφανειακή επικάλυψη των λιποσφαιρίων, αυξάνοντας την εκτεθειμένη επιφάνειά τους, επιτρέποντας στους γαλακτωματοποιητές να σταθεροποιήσουν τη φάση νερού-λαδιού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ακόμα πιο απαλή υφή και την ξηρή αίσθηση που χαρακτηρίζει το παγωτό υψηλής ποιότητας.

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΣΤΕΡΙΩΤΗ

Όταν το μείγμα φτάσει περίπου 50°C (ώστε να διαλυθεί πλήρως η ζάχαρη), ο ομογενοποιητής ενεργοποιείται και ανακυκλοφορεί το επεξεργασμένο προϊόν μέσα στη δεξαμενή του παστεριωτή.

Για πλήρη ομογενοποίηση, ο όγκος του μείγματος πρέπει να υποστεί επεξεργασία 5 φορές.

Βέλτιστος χρόνος λειτουργίας:
Όγκος μείγματος (σε λίτρα) / 1,33

Παράδειγμα: Αν υπάρχουν 30 λίτρα μείγματος, ο ομογενοποιητής πρέπει να λειτουργήσει για περίπου 23 λεπτά.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  • Φίλτρο αναρρόφησης
  • Λιπαντικό λάδι
  • Ανταλλακτικά πρώτης χρήσης
  • Εγχειρίδια χρήσηςΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΠΑΣΤΕΡΙΩΤΗ

Όταν επιτευχθεί η θερμοκρασία παστερίωσης (85-90°C), ο ομογενοποιητής ξεκινά και προωθεί το επεξεργασμένο προϊόν στη δεύτερη δεξαμενή παστερίωσης, όπου η ψύξη ξεκινά άμεσα.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ (OPTIONAL)

  • Ειδικός σωλήνας τροφίμων από καουτσούκ με συνδέσμους και συνδέσεις για παστεριωτές.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΜΟΝΤΕΛO OMNIGEL 400
Κινητήρας 2.2 kW
Ρυθμός Ροής 400 (l/h)
Πίεση 120 bar
Έμβολα 2
Βάρος 120 kg
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 45x49x77 cm

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Χρ.Λαδά 44, 12132, Περιστέρι, Αθήνα
T: +30 210-5746040
Ε: [email protected]

ΠΩΛΗΣΕΙΣ:
[email protected]

ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ:
[email protected]

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ:
[email protected]

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ