Τα μηχανήματα σοκολάτας Pomati Ιταλίας σχεδιάζονται από τους έμπειρους μηχανολόγους και κατασκευάζονται αποκλειστικά στο εργοστάσιό Pomati.
T5
Εύκολο στη χρήση, ο στρωτήρας T5 είναι θεμελιώδης βοήθεια για τα ζαχαροπλαστεία, gelateria και εγκαταστάσεις HORECA. Κατασκευασμένο για να λιώνει και να μετριάζει κάθε τύπο σοκολάτας. Η άμεση σκλήρυνση με κοχλία επιτρέπει τη ρευστότητα της σοκολάτας και ένα τέλειο μείγμα κρυστάλλων, επομένως ένα τελικό προϊόν εξαιρετικής ποιότητας.
Εύκολο στη χρήση, ο στρωτήρας T5 είναι θεμελιώδης βοήθεια για τα ζαχαροπλαστεία, gelateria και εγκαταστάσεις HORECA. Κατασκευασμένο για να λιώνει και να μετριάζει κάθε τύπο σοκολάτας. Η άμεση σκλήρυνση με κοχλία επιτρέπει τη ρευστότητα της σοκολάτας και ένα τέλειο μείγμα κρυστάλλων, επομένως ένα τελικό προϊόν εξαιρετικής ποιότητας.
Εύκολο στη χρήση, ο στρωτήρας T5 είναι θεμελιώδης βοήθεια για τα ζαχαροπλαστεία, gelateria και εγκαταστάσεις HORECA. Κατασκευασμένο για να λιώνει και να μετριάζει κάθε τύπο σοκολάτας. Η άμεση σκλήρυνση με κοχλία επιτρέπει τη ρευστότητα της σοκολάτας και ένα τέλειο μείγμα κρυστάλλων, επομένως ένα τελικό προϊόν εξαιρετικής ποιότητας.
Η αφαίρεση του κοχλία επιτρέπει τη γρήγορη αλλαγή του προϊόντος σοκολάτας, καθώς και τον εύκολο καθαρισμό.
ΚΑΔΟΣ
5
|
ΙΣΧΥΣ
0,4 kW
|
ΤΑΣΗ
Μονοφασική - 200V - 400V 50 / 60 H
|
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
mm 480 x 450 x h 390
|
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ
Τα μηχανήματα σοκολάτας Pomati Ιταλίας σχεδιάζονται από τους έμπειρους μηχανολόγους και κατασκευάζονται αποκλειστικά στο εργοστάσιό Pomati.
Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Χρ.Λαδά 44, 12132, Περιστέρι, Αθήνα
T: +30 210-5746040
Ε: [email protected]
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ