Forni Fiorini

Ζυγοκοπτικές Ζύμης
Μοντέλο PH

Η ζύμη απορροφάτε από ένα έμβολο και αργότερα συμπιέζεται και αποβάλλεται. Αυτό το σύστημα παρέχει σωστή ακρίβεια ζύγισης και αποτρέπει τη ανορθόδοξη  μεταχείριση της ζύμης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ζύμη απορροφάτε από ένα έμβολο και αργότερα συμπιέζεται και αποβάλλεται. Αυτό το σύστημα παρέχει σωστή ακρίβεια ζύγισης και αποτρέπει τη ανορθόδοξη  μεταχείριση της ζύμης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ζυγοκοπτικές Ζύμης
Μοντέλο PH

Η ζύμη απορροφάτε από ένα έμβολο και αργότερα συμπιέζεται και αποβάλλεται. Αυτό το σύστημα παρέχει σωστή ακρίβεια ζύγισης και αποτρέπει τη ανορθόδοξη  μεταχείριση της ζύμης.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

- Προετοιμάζεται να διαιρέσει τη ζύμη με ποσοστό νερού από 55% έως 70% και με ανοχή στην ακρίβεια βάρους 2% (ανάλογα με τα πρόσθετα και την ελαστικότητα της ζύμης).

- Διακύμανση ταχύτητας.

- Παραγωγικότητα: από 1080 έως 2400 τεμάχια / ώρα.

- Καταμέτρηση με διακοπή προεπιλογής.

- Κωνικό στρογγυλό κανάλι με 2 κανονισμούς.

- Κλειστό κύκλωμα λαδιού.

- Χωρητικότητα χοάνης: 50-80-150-200 kg.

Προαιρετικά

- Εξωτερικό πάνελ από ανοξείδωτο ατσάλι.

- Ρύθμιση της ηλεκτρικής ταχύτητας.

- Χοάνη από τεφλόν.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

80
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 73x172x145cm
ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 30-300
ΙΣΧΥΣ 1,50 k.W
ΒΑΡΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ 500
90
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 73x172x145cm
ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 35-350
ΙΣΧΥΣ 1,50 k.W
ΒΑΡΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ 500
100
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 73x172x145cm
ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 40-400
ΙΣΧΥΣ 1,50 k.W
ΒΑΡΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ 500
110
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 73x172x145cm
ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 60-600
ΙΣΧΥΣ 1,50 k.W
ΒΑΡΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ 500
120
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 73x172x145cm
ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 100-1000
ΙΣΧΥΣ 1,50 k.W
ΒΑΡΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ 500
135
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 73x172x145cm
ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 150-1250
ΙΣΧΥΣ 1,50 k.W
ΒΑΡΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ 500
140
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 73x172x145cm
ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 180-1400
ΙΣΧΥΣ 1,50 k.W
ΒΑΡΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ 500

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ

ΜΗΧΑΝΉΜΑΤΑ
ΑΡΤΟΠΟΙΊΑΣ

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Χρ.Λαδά 44, 12132, Περιστέρι, Αθήνα
T: +30 210-5746040
Ε: [email protected]

ΠΩΛΗΣΕΙΣ:
[email protected]

ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ:
[email protected]

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ:
[email protected]

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ