Οι γραμμές παραγωγής αρτοποιίας Panetone & Pandoro σχεδιάζονται από τους έμπειρους μηχανολόγους και κατασκευάζονται αποκλειστικά στο εργοστάσιό MF ITALY .
MF Ιtaly
Αυτόματη Διαιρετική Γραμμή για Panettone and Pandoro EntryLine
Η νέα αυτόματη διαιρετική γραμμή "EntryLine" σχεδιάστηκε για τον διαχωρισμό ζύμης για Panettone, Pandoro αλλά και κέικ Colomba.
Το EntryLine βασίζεται στον δοκιμασμένο ογκομετρικό διαχωριστή ζύμης της σειράς SVP/P2, ο οποίος, με τον συνδυασμό του συστήματος ελέγχου βάρους και του στρογγυλοποιητή ζύμης με ιμάντα, κάνει τη γραμμή κατάλληλη για τον διαχωρισμό της ζύμης για panettone ή pandoro από 300 gr το ελάχιστο έως 2500 gr το μέγιστο. Η ταχύτητα παραγωγής ρυθμίζεται εύκολα χάρη στον γενικό πίνακα ελέγχου.
Η γραμμή έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
- Κατάλληλο για διαχωρισμό ζυμών όπως Panettone και Pandoro.
- Η σειρά περιλαμβάνει τον τυπικό συνδυασμό του ογκομετρικού διαχωριστή SVP/P2, του συστήματος ελέγχου βάρους και του καρουλιού coppo της σειράς ARC-5000 με προαιρετικό FIL* (για το σχήμα της Colomba)
- Δυνατότητα παραγωγής: από 500 έως 1200 τμχ/ώρα.
- Εύρος βάρους: 300-2500 gr.
- Διαχωρισμός σε 1 και 2 κομμάτια.
- Ολόκληρη η σειρά είναι εξοπλισμένη με ειδικό λογισμικό που συνδέεται στην οθόνη αφής Weintek, όπου μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε παράμετρο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
- Η σειρά έχει 99 προγράμματα που μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με βάση τα βάρη, τον τύπο του προϊόντος, της ζύμης και την ταχύτητά.
- Η γραμμή είναι πλήρως προσαρμόσιμη σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ
Οι γραμμές παραγωγής αρτοποιίας Panetone & Pandoro σχεδιάζονται από τους έμπειρους μηχανολόγους και κατασκευάζονται αποκλειστικά στο εργοστάσιό MF ITALY .
Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Χρ.Λαδά 44, 12132, Περιστέρι, Αθήνα
T: +30 210-5746040
Ε: [email protected]
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ