Iceteam1927

Blast Freezers Παγωτού
Μοντέλο CK

Η ταχεία μείωση της θερμοκρασίας δίνει στο φρέσκο παρασκευασμένο παγωτό μια σκληρότερη δομή στην επιφάνεια, εξασφαλίζοντας καλύτερη συντήρηση και κάθετη σταθεροποίηση του προϊόντος για εξαιρετική παρουσίαση στην βιτρίνα.

Με την κατάψυξη για πολλές ώρες, επιτυγχάνεται η κατάψυξη στους -18°C και η πλήρης σκλήρυνση του παγωτού, ένα ιδανικό σύστημα για αποθήκευση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ταχεία μείωση της θερμοκρασίας δίνει στο φρέσκο παρασκευασμένο παγωτό μια σκληρότερη δομή στην επιφάνεια, εξασφαλίζοντας καλύτερη συντήρηση και κάθετη σταθεροποίηση του προϊόντος για εξαιρετική παρουσίαση στην βιτρίνα.

Με την κατάψυξη για πολλές ώρες, επιτυγχάνεται η κατάψυξη στους -18°C και η πλήρης σκλήρυνση του παγωτού, ένα ιδανικό σύστημα για αποθήκευση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Blast Freezers Παγωτού
Μοντέλο CK

Η ταχεία μείωση της θερμοκρασίας δίνει στο φρέσκο παρασκευασμένο παγωτό μια σκληρότερη δομή στην επιφάνεια, εξασφαλίζοντας καλύτερη συντήρηση και κάθετη σταθεροποίηση του προϊόντος για εξαιρετική παρουσίαση στην βιτρίνα.

Με την κατάψυξη για πολλές ώρες, επιτυγχάνεται η κατάψυξη στους -18°C και η πλήρης σκλήρυνση του παγωτού, ένα ιδανικό σύστημα για αποθήκευση.

Αφού ανέβει στους -14°C, το παγωτό γίνεται ξανά μαλακό και κρεμώδες.

Για την παρασκευή κορμών παγωτού, κρέμα Βαυαρίας, μους, μερίδων, σφιχτών κομματιών και όλων των κρύων γλυκών, ο θάλαμος κατάψυξης είναι απαραίτητος για τη μείωση του χρόνου, την ασφάλεια και συμμόρφωση με τα πρότυπα υγιεινής.

Η απόψυξη είναι τέλεια και ομοιογενής.

Με την άνοδο στους +3°C, τα προϊόντα όπως επιδόρπια, αρτοσκευάσματα, βάση κέικ, focaccias, μπριός κ.ά. διατηρούν τη φρεσκάδα τους για 5-6 ημέρες. Σε λίγα λεπτά είναι έτοιμα προς κατανάλωση, με αναλλοίωτη γεύση, χρώμα, άρωμα και βάρος.

Με την ταχεία κατάψυξη στους -18°C, τα ωμά προϊόντα όπως το παγωτό, παντεσπάνι, η ζύμη τάρτας, τα profiteroles κ.ά. διατηρούν τη δομή τους άθικτη, εξασφαλίζοντας τέλεια συντήρηση για μερικούς μήνες. Άνετα ψημένα προϊόντα πάντα έτοιμα.

Με την ταχεία κατάψυξη στους -18°C, τα προϊόντα όπως τα προφιτερόλ ή κρουασάν διατηρούν την αγνότητά τους. Μπορούν να επαναφερθούν στη θερμοκρασία δωματίου σε 15-20 λεπτά ή στα μικροκύματα σε 30 δευτερόλεπτα, διατηρώντας την τέλεια μορφή και υφή.

HIGHLIGHTS

- Κατάψυξη έως -40°C

- Συντήρηση  έως +3°C

- Ρύθμιση παγωτού

- Δυνατότητα ρύθμισης ζαχαροπλαστικής

Ιδανικό για:

- Καταστήματα παγωτού

- Ζαχαροπλαστεία

- Εστιατόρια

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ +3/-40ºC
ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ Αερόψυκτη
ΒΑΣΚΕΤΑ 2
ΤΑΣΗ 230/50/1ph
ΙΣΧΥΣ 0,6 k.W
ΒΑΡΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ 47-53
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 56x56x52cm
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ +3/-40ºC
ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ Αερόψυκτη
ΒΑΣΚΕΤΑ 6
ΤΑΣΗ 230/50/1ph
ΙΣΧΥΣ 1 k.W
ΒΑΡΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ 110-150
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 79x82x90cm
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ +3/-40ºC
ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ Αερόψυκτη
ΒΑΣΚΕΤΑ 12
ΤΑΣΗ 400/50/3ph
ΙΣΧΥΣ 2,4 k.W
ΒΑΡΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ 190-230
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 79x85x181cm
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ +3/-40ºC
ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ Αερόψυκτη
ΒΑΣΚΕΤΑ 15
ΤΑΣΗ 400/50/3ph
ΙΣΧΥΣ 3,4 k.W
ΒΑΡΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ 210-250
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 79x87x196cm
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ +3/-40ºC
ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ Αερόψυκτη
ΒΑΣΚΕΤΑ 21
ΤΑΣΗ 400/50/3ph
ΙΣΧΥΣ 4 k.W
ΒΑΡΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ 255-295
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 110x108x186cm

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ

ΨΥΓΕΊΑ
ΤΑΧΕΊΑΣ ΚΑΤΆΨΥΞΗΣ

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Χρ.Λαδά 44, 12132, Περιστέρι, Αθήνα
T: +30 210-5746040
Ε: [email protected]

ΠΩΛΗΣΕΙΣ:
[email protected]

ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ:
[email protected]

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ:
[email protected]

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ